Eenvoudig online je theorie-examen oefenen?

Ontvang de code direct per e-mail!
Klanten waarderen iTheorie met een 8,7
Door ruim 400.000 cursisten gebruikt

iTheorie informatie

Het iTheorie auto pakket helpt je voorbereiden op het theorie-examen

Wij snappen dat je geen zin hebt om in zo’n stoffig oud boek te duiken. Zo’n boek waar wij vroeger nog mee moesten leren. Tegenwoordig zijn er diverse manieren voor het oefenen van de auto theorie. Online bijvoorbeeld. Op verschillende sites kun je oefenexamens maken en vervolgens een pakket kopen waarmee het mogelijk is om de examentrainingen te doen. Ook zijn er verschillende sites waarop je de verkeersborden kunt oefenen. Het probleem met al deze sites is dat je niet leert met iTheorie. Je leert hier wat, je leert daar wat, maar nergens heb je een goed overzicht. Wil je nou echt in 1 keer slagen voor het theorie-examen? Leer dan met het i Theorie auto pakket. Met deze methode heb je WEL het overzicht dat je nodig hebt en je kunt hiermee gestructureerd de theorie leren en oefenen. Waarom? Dat gaan we je nu vertellen. Met iTheorie heb je namelijk alles in één. Nee geen loze belofte, écht alles in één. Hieronder een rijtje met voordelen en een instructiefilmpje over de iTheorie auto.

 

  • Compleet digitaal lesboek met de 25 hoofdstukken
  • Na elk hoofdstuk een deeltoets
  • 50 officiële oefenexamens
  • 100 leervideo’s voor gevaarherkenning
  • 60 Instructievideo’s voor de praktijklessen
  • Alles kan worden voorgelezen (geschikt in geval van dyslexie)
  • Compleet overzicht met alle verkeersborden
  • Gratis alle oefenexamens herhalen
  • Conform de eisen van het CBR
  • I Theorie auto pakket geldig tot 01/2021

 

Dit is slechts een klein overzicht van de voordelen die je hebt met iTheorie. Je snapt natuurlijk wel dat we je dit pakket niet gratis weggeven. Wel hebben wij ervoor gezorgd dat je een super leuke korting ontvangt als je het I theorie auto, brommer of motor bij ons bestelt. Omdat wij een grootafnemer zijn van iTheorie en hierbij een aantal prijsafspraken hebben kunnen maken, kunnen wij je dit pakket zeer scherp aanbieden. Wil jij ook meteen iTheorie kopen en direct beginnen met leren met hulp van itheorie auto? Klik dan op de onderstaande knop iTheorie bestellen.

Direct na het iTheorie kopen versturen wij je de toegangscode die je nodig hebt om in te loggen op www.itheorie.nl

Ga naar www.itheorie.nl en klik rechts bovenaan de webpagina op Inloggen. Vul jouw toegangscode in en klik op de knop Inloggen cursist. Kies iTheorie auto, bromfiets of motor. De succesformule kan beginnen!

€ 69,00
€ 37,95

iTheorie bestellen

Webwinkel Keurmerk